Trecutul în

Povestea Noastra

Timpul si vremurile si-au pus apoi amprenta asupra restaurantului nostru, trecand de la vechea cantina de intreprindere  la restaurantul de azi care sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor nostri. Dupa Revolutia din 1989, restaurantul era cunoscut dupa numele cantina IPEG sau LA VAMA. Ulterior, datorita cautarii unui brand care sa ne faca cunoscuta identitatea, numele a devenit RESTAURANT PRONTO,  nume ce reprezinta un tot unitar pentru ceea ce inseamna ospitalitate, calitate, servire promta si profesionalism.

Play Video

Prezent si Viitor

Azi suntem o echipa de 27 angajati care, incepand de la  bucatarul sef pana la echipa de bucatari si ajutori, ospatari, casieri sau personal auxiliar, muncesc cu truda, dar si cu bucuria lucrului bine facut si cu satisfactia multumirii clientilor nostri.

Restaurantul Pronto  va pune la dispozitie doua sali si functioneaza in doua moduri:

  • in sistem de linie de autoservire, pentru aceia dintre voi mai grabiti si care vor sa decida ce vor sa manance dupa un tur vizual asupra preparatelor
  • in regim de a la carte, cu servire la masa, pentru aceia dintre voi care preferati sa fiti serviti de ospatarii nostri care va stau cu drag la dispozitie cu recomandari de servire sau cu orice va este de ajutor.

Gustul mancarii, retetele traditionale, diversitatea preparatelor, toate acestea la un pret accesibil, fac din Restaurantul Pronto un loc apreciat de clienti. Fiecare feedback pozitiv ne da incredere, iar cele negative ne motiveaza sa fim mai buni.

TESTIMONIALE

Meniul zilei 11:30 - 13:30

Luni - Vineri
Gustul mancarilor gatite dupa retete traditionale, prospetimea preparatelor, toate acestea la un pret accesibil, fac din Restaurantul Pronto un loc apreciat de clienti.
Galerie Foto
Informatii Contact
str. Victoriei 146E Baia Mare
0362 419 101
Luni - Vineri
07:00-18:00
Sambata
09:00-16:00

Copyright @ 2020 Restaurant Pronto. Mancare cu gust autentic.