Timpul si vremurile si-au pus apoi amprenta asupra restaurantului nostru, trecand de la vechea cantina de intreprindere la restaurantul de azi care sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor nostri. Dupa Revolutia din 1989, restaurantul era cunoscut dupa numele cantina IPEG sau LA VAMA. Ulterior, datorita cautarii unui brand care sa ne faca cunoscuta identitatea, numele a devenit RESTAURANT PRONTO, nume ce reprezinta un tot unitar pentru ceea ce inseamna ospitalitate, calitate, servire promta si profesionalism.
Azi suntem o echipa de 27 angajati care, incepand de la bucatarul sef pana la echipa de bucatari si ajutori, ospatari, casieri sau personal auxiliar, muncesc cu truda, dar si cu bucuria lucrului bine facut si cu satisfactia multumirii clientilor nostri.
Restaurantul Pronto va pune la dispozitie doua sali si functioneaza in doua moduri:
Gustul mancarii, retetele traditionale, diversitatea preparatelor, toate acestea la un pret accesibil, fac din Restaurantul Pronto un loc apreciat de clienti. Fiecare feedback pozitiv ne da incredere, iar cele negative ne motiveaza sa fim mai buni.
Copyright @ 2020 Restaurant Pronto. Mancare cu gust autentic.